About my blog

FOCUS Centre on Educational Expertise at TU Delft opens a Teacher Lounge to share, inspire and exchange news on teaching trends, methodologies, best practices and, and ........

Examencommissie Leergang 2014 sessie 7

Marinke Sussenbach heeft op 4 december 2014 het spits afgebeten met een hernieuwde impuls aan de examencommissie leergang. Naar aanleiding van de ontwikkelingen in wetgeving en binnen onze instelling is er besloten ook andere doelgroepen zoals directeuren onderwijs en opleidingscommissies de mogelijkheid te geven aan te schuiven. Marinke Sussenbach werkzaam bij de extensionschool van de TU Delft op het onderwerp online accreditatie heeft vanuit haar recente werkverleden bij het ministerie van OC en W geïnformeerd over de achtergronden bij de totstandkoming van nieuwe wetgeving rondom onder andere de wet versterkt bestuur, toevoegen van een extern lid aan examencommissies en de bewaartermijn voor toetsen en eindwerkstukken. Wij nodigen u graag uit de video van de sessie (ondersteunende slides) en het verslag te lezen op onze OC FOCUS website te vinden onder onderstaande link.

 

https://intranet.tudelft.nl/specifieke-ingangen/onderwijs/onderwijsverbetering/oc-focus/cursussen/trainingen-examencommissies/eerdere-sessies-in-de-examencommissie-lunchlezingen-reeks/

 

 

Be Sociable, Share!

    Comments are closed.

    © 2011 TU Delft